stukadoor

Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij. Dat zijn de vragen die we hier proberen te beantwoorden.

 

Wie zijn wij

wie zijn wijStukadoor 24/7.nl is een website die is opgezet om te bemiddelen tussen consumenten die graag snel en gratis offertes willen vergelijken en bedrijven die graag een offerte willen kunnen uitbrengen. Op dit moment bestaat ons team uit 4 collega's en we houden ons allemaal bezig met het vergelijken van prijzen en opvragen van offertes bij verschillende bedrijven. Doordat we met zijn vieren zijn kunnen we uw aanvragen ook 7 dagen per week verwerken.
Wij zijn zelf geen stukadoorsbedrijf, maar wij hebben ons gespecialiseerd in het opvragen van offertes. We doen dat al sinds 2001 en kunnen inmiddels dan ook snel offertes opvragen bij honderden verschillende bedrijven.

Wat doen wij

Bij stukadoor 24/7 zoeken wij 7 dagen in de week en altijd binnen 24 uur de meest geschikte bedrijven voor uw opdracht, zodat u razendsnel de voordeligste offertes kunt ontvangen. Om deze taak zo onafhankelijk mogelijk uit te kunnen voeren bieden wij alle vakbekwame stukadoors de kans om zich bij ons aan te melden. Zelf zijn wij geen stukadoorsbedrijf en zullen dus ook nooit zelf offertes uitbrengen.

Partners

Stukadoor 24/7 is een website die gericht is op het snel opvragen van offertes bij stukadoorsbedrijven. Wij vragen echter niet alleen offertes op bij stukadoorsbedrijven, maar kunnen ook snel offertes opvragen voor dakdekkers, dakkapellen, elektriciens, schilderbedrijven, verhuizers en wij zijn nummer 1 in het vergelijken van cv onderhoudscontracten.